Etichete de compozitie si intretinere " We CARE labels " we care labels

Suntem specializati in fabricarea si imprimarea etichetelor de compozitie si ingrijire pentru articole de imbracaminte folosite in industria textila si alte produse tehnice. Furnizam diverse materiale de calitate, adecvate cerintelor dvs. pentru diverse produse. Cu materiale diverse si dimensiuni variate disponibile pe stoc, ne puteti trimite cerintele Dvs. prin e-mail sau telefon.

Eticheta de compozitie sau ingrijire poate include informatii despre materialul produsului, recomandari despre utilizarea acestuia, date de contact al producatorului sau alte detalii tehnice sau comerciale, ceea ce il face esential pentru deciziile consumatorilor.


Eticheta de compozitie din nylon

O eticheta de ingrijire puternica si flexibila care poate fi imprimata pe doua fete. Folosind imprimare termica, instructiunile de spalare si alte informatii sunt tiparite la calitate de 300 dpi.

Vezi imagini din productia de etichete textile

etichete de compozitie si intretinere

Poliamida (nylon) este rezistenta la apa si la detergent, se foloseste pentru descrierea de instructiuni, marcarea produselor sau branding. Rezista la numeroase operatiuni de spalare si curatare chimica, de calcare si alte operatiuni de prelucrare si ingrijire.

Etichetarea produselor textile prezinta modul in care un utilizator ar trebui sa aiba grija de o anumita imbracaminte sau produs textil. Eticheta ofera lucruri de facut sau de evitat la curatarea sau ingrijirea produsului.


Etichete poliester satinat

simboluri etichete

Eticheta de compozitie poliester satinat

Cea mai flexibila si moale eticheta de ingrijire din gama noastra conceputa pentru articole textile mai luxoase. Aceasta versiune din poliester-satinat poate fi imprimat pe o fata, la calitate de 300 dpi.

Daca sunteti in cautarea unor etichete de compozitie si instructiuni atractive si moi, ar trebui sa alegeti satinul. Acestea trebuie sa fie pliate la mijloc si cusute pe ambele capete, altfel satinul se poate deteriora.

Modele de Etichete Textile


O eticheta de compozitie si ingrijire este pentru orice informatie pe care doriti sa o atasati la imbracaminte sau alte articole. Uneori, acestea includ simboluri de ingrijire pentru a indica modul in care un anumit articol ar trebui cel mai bine sa fie spalat, curatat la uscat sau calcat. Sau informatii despre compozitia materialului. Alteori sunt utilizate in scopuri de branding cu logo-uri, site-uri web si detalii de contact. Exista multe optiuni.

Iata cateva idei si exemple pentru a va ajuta sa decideti ce ar putea include eticheta de compozitie sau ingrijire:

– etichete BRAND
etichete de compozitie
– etichete de marime
– etichete tip LOGO
– etichete cod de bare

Lista simbolurilor pe etichete de compozitie


we care labels
" We CARE labels " - Etitech SRL - Brasov - 0770403020

Etichetarea de compozitie si ingrijire ofera consumatorilor suficiente informatii pentru:

- cunostinte necesare cum sa aibe grija de imbracaminte si produse textile.
- sa cunoasca in prealabil despre costuri precum curatarea chimica si ingrijirea continua a imbracamintei si a produselor textile
- sa inteleaga cum sa curete corect imbracamintea si produsele textile (de exemplu, numai spalarea manuala la rece)
- cum pot maximiza durata de viata utila a imbracamintei si a produselor textile
- cum sa evie deteriorarea, cum ar fi colorantii (de exemplu, spalati separat).

Standardul obligatoriu impune ca produsele textile, inclusiv imbracamintea, textilele, mobilierul si pielea, sa aiba atasate la articol instructiuni adecvate de etichetare.
Nu uitati pictogramele instructiunilor de spalare care trebuie imprimate pe etichetele de compozitie.


etichete textile haine

Cunoasterea materialului unei tesaturi permite o ingrijire adecvata a spalarii, permitând articolului sa isi mentina structura si aspectul de livrare pentru o perioada considerabila de timp.


Va putem imprima eticheta de compozitie fata sau fata / verso.

Producator de etichete textile pentru haine
etichete twitter etichete facebook etichete instagram contact etichete haine