Etichete din satin de brand sau compozitie personalizate prin imprimare " We CARE labels " we care labels

Etichetele din satin (polyester satinat) sunt o solutie premium pentru afisarea informatiilor de brand, compozitie, intretinere, si marime din industria confectiilor textile. Satinul este rezistenta la apa, detergent, calcare si curatare chimica.

Suntem specializati in fabricarea si imprimarea etichetelor de compozitie din satin pentru haine si alte produse tehnice.


Eticheta de brand sau compozitie din satin este o eticheta principala imprimata cu instructiunile de spalare si ingrijire pentru haine si articolele textile sau alte articole din tesatura.
Asadar, il folosim adesea pentru a explica materialul articolelor dvs. si producatorul acesteia, dar putem adauga logo-ul marcii dumneavoastra sau orice alte detalii dorite precum date variabile complexe, dimensiuni internationale, instructiuni de ingrijire multilingve, informatii despre tara de origine si coduri de produs pentru a ajuta la comunicarea informatiilor importante catre consumator intr-un mod atragator din punct de vedere vizual.

Cere oferta de pret personalizat: Calculator pret etichete textile

Furnizam etichete personalizate de brand si compozitie / ingrijire din satin pentru marci de imbracaminte si case de moda. Etichetele sunt ideale pentru toate tipurile de hainele si imbracaminte personalizate, cum ar fi paltoane, tricouri, jachete, costume, rochii, pulovere, haine pentru bebelusi, etc.

Astfel, va rugam sa ne trimiteti fisierul cu sigla si instructiunile de spalare si detalii despre produsele dumneavoastra, mai avem nevoie de dimensiunea, culoarea si cantitatea dorita
sau descrierea textului pe fata si pe spate dupa care va oferim o simulare gratuita la dimensiunile reale ale etichetei.


Lista simbolurilor pe etichete de compozitie


we care labels
" We CARE labels " - Etitech SRL - Brasov - 0770403020


Etichetele imprimate din satin sunt grozave pentru tricouri, imbracaminte pentru sugari sau lenjerie, deoarece sunt foarte moi si matasoase ca textura, pastrand in acelasi timp forma finala a etichetei. Materialul satinat are o stralucire care poate adauga eleganta produsului dumneavoastra. Etichetele de imbracaminte din satin sunt, de asemenea, excelente ca etichete de compozitie si ingrijire datorita fundalului sau elegant.

Etichetele de imbracaminte din satin imprimate ofera o senzatie super moale si matasoasa. Materialul este foarte confortabil la atingere si sunt alegerea perfecta pentru aplicatiile in contact cu pielea. Sunt alegerea obisnuita pentru etichetele de compozitie si ingrijire intalnite pe majoritatea articolelor de imbracaminte.

Poti comanda aici:
- Etichete compozitie satin
- Etichete de brand din satin
sau ne poti contacta pentru alte marimi

Polyester satinat

etichete satin in doua culori


- Caracteristici: durabil, moale la atingere, confortabil, rezistent la uzura, suprafata neteda;
- Tip eticheta: eticheta principala de cusut, eticheta de compozitie a imbracamintei;
- Utilizare: imbracaminte, lenjerie, costume, camasi, genti, esarfe, sepci;
- Culoare: predominant alb, negru precum si alte culori;
- Dimensiune: personalizabil, conform dimensiuni client din 5 in 5 mm;
- Stilul de pliere: pliat central / pliere la capat / taiere dreapta la rece;
- Metoda de imprimare: imprimare cu rasina, imprimare de inalta rezolutie, etc;
- Comanda minima: 100 buc/marime/model;


Daca doriti ca fiecare dintre articolele dvs. de imbracaminte sa fie unica, va oferim o eticheta imprimata care incorporeaza numerotarea secventiala. Aceste etichete sunt imprimate in grupuri de numere secventiale pentru a se asigura ca fiecare piesa de imbracaminte are propriul sau identificator unic, ideal pentru tiraje in editie limitata.


Producator de etichete textile pentru haine
etichete twitter etichete facebook etichete instagram contact etichete haine