Servicii si Personalizare etichete " We CARE labels " we care labels

Obiectivul primordial de la infiintare, este fabricarea de etichete de calitate, sigure si eficiente, in beneficiul celor care urmeaza sa le foloseasca. In vederea atingerii acestui deziderat, ETITECH a implementat un sistem de management al calitatii specific domeniului.

Etitech se bazeaza pe pregatirea si instruirea continua a personalului, modernizarea locatiei si achizitionarea de aparatura si echipamente, care sa permita fabricatia si controlul riguros al produselor.

Suntem specializati in fabricarea si imprimarea etichetelor de compozitie si ingrijire a articolelor de imbracaminte pentru industria textila si alte produse tehnice.


Etichetele textile reprezinta o componenta importanta in prezentarea unui produs, prin urmare este esential ca acestea sa fie produse la un nivel inalt de calitate,
si sa fie imprimate rapid pentru a maximiza eficienta si productivitatea liniei de productie,
sunt supuse unui proces de imprimare directa cu imprimarea pe ambele fete, sunt concepute pentru a rezista si de a fi compatibile cu durata de viata a produsului fiind necesar sa respecte standardele internationale de siguranta si spalare.

Modele de Etichete Textile

Utilizate cu preponderenta in domeniul de confectiilor textile, tipurile de etichete textile se incadreaza in standarde de calitate asigurand claritatea designului, adaptandu-se orice tip de cerinta a designerilor.

Ca si principala compozitie a texturii mentionam poliamida sau nylon, acestea fiind cele mai utilizate etichete de intretinere, compozitie si marime in industia textila sau expunere a brand-ului sau producatorului.

Iar o solutie premium pentru prezentarea informatiilor de compozitie si intretinere sunt etichetele din satin si etichetele tesute.

In cazuri exceptionale regasim mentionate pe suprafata etichetei textile si denumirea importatorului (daca produsul este din import), denumirea produsului (denumirea de vanzare a produsului), principalele caracteristici tehnice (in functie de gama de produse).


Lista simbolurilor pe etichete de compozitie


we care labels
" We CARE labels " - Etitech SRL - Brasov - 0770403020


Etichetele "Hang Tag" sunt produse din carton la dimensiuni mici, care au mai multe scopuri. Pentru firmele de fashion, eticheta de carton este o sansa pentru ca marca sa-si spuna povestea, intrucat un cumparator poate decide sa cumpere piesa de care este atasat.
Oricare ar fi scopul, etichetele "Hang Tag" ajuta atat la informarea si impresionarea cititorului, cat si la realizarea unei declaratii memorabile.

Oferim servicii de tiparire etichete hang tag pentru haine, diferite modele de etichete din carton personalizate la comanda.

Etichete Hang Tag

etichete hang tag


Daca doriti ca fiecare dintre articolele dvs. de imbracaminte sa fie unica, va oferim o eticheta imprimata care incorporeaza numerotarea secventiala. Aceste etichete sunt imprimate in grupuri de numere secventiale pentru a se asigura ca fiecare piesa de imbracaminte are propriul sau identificator unic, ideal pentru tiraje in editie limitata.


Producator de etichete textile pentru haine
etichete twitter etichete facebook etichete instagram contact etichete haine